Грабіжник бив перехожого, щоб той віддав телефон

2464 0

Ми у соцмережах:

Грабіжник бив перехожого, щоб той віддав телефон

На 27-річного мешканця селища Рокитне на вулиці Шевченка скоїв напад місцевий житель.

27-річний зловмисник почав бити свого знайомого та вимагати телефон. Не витримавши побоїв, потерпілий віддав мобільний. Діставшись до найближчого торгового закладу і попросив викликати поліцію.

Правоохоронці розшукали нападника за місцем проживання. У відділенні поліції чоловік видав слідчим телефон. Його затримали.  Утім, через погіршення стану здоров’я, 27-річного чоловіка із діагнозом нейроциркуляторна дистонія за гіпертонічним типом та синусова тахікардія госпіталізували до медзакладу.

Нині він проходить лікування під охороною. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні грабежу. З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, але його покарали  умовно .  Тепер йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

За результатом огляду у потерпілого ровесника лікарі попередньо діагностували легкі травми та після надання необхідної медичної допомоги відпустили. Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень в подальшому встановлюватиме судово-медична експертиза, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також