Грабіжник вдарив жінку ногою

1044 0

Ми у соцмережах:

Грабіжник вдарив жінку ногою

Підозрюваному в грабежі жителю Острожчини загрожує до шести років за ґратами.

Кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 20-річного молодика слідчі Острозького відділу скерували до суду. Зловмисник відповідатиме за вчинений грабіж 15 березня цього року в селі Оженин.

Після опівночі 54-річна жителька Острога чекала на залізничній платформі потяг на Київ, тоді як двоє молодиків прогулювалися, то територією станції, то на пероні. У момент, коли жінка відволіклася, один із них вдарив її ногою, вирвав із рук сумочку та кинувся навтьоки. У сумочці знаходилися особисті документи та речі, два телефони, зарядні пристрої до них, два флеш-накопичувача, ключі від будинку та грошові кошти. Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень.

Під час проведення першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські Острозького відділу встановили, що до злочину причетний непрацюючий 20-річний житель району. Слідчі повідомили йому про підозру. Молодик зізнався у вчиненому та сприяв слідству, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також