Граната осколочна — 70 гривень

4020 0

Ми у соцмережах:

Граната осколочна — 70 гривень

Чутки про те, що на базарі у Рівному є все і за бажання там можна купити хоч атомну бомбу, почали підтверджуватись. Бомби поки що не знайшли, обмежившись ручними гранатами. Можливо, не дуже наполегливо шукали?

Міліції стало відомо, що хтось в місті торгує зброєю. Шукати довго не довелося — ручну гранату за 250 гривень оперативники змогли придбати біля одного з торгових центрів міста. Недовге розслідування показало, що «ціну за ризик» продавці гранат встановили собі чималеньку — «гуртова» ціна ручних гранат, які збував прапорщик Юрій Федоров, становила 70 гривень. Різницю в ціні у 180 гривень за штуку присвоювали ще двоє — Ігор із Здолбунова та Олександр із Рівного, які зберігали придбані бойові гранати та запали для них у гаражі, влаштувавши там справжнісінький склад боєприпасів. Усіх названих осіб затримано, а слідство з’ясовує кількість вкрадених та проданих боєприпасів і шукає тих, кому їх встигли продати. Адже, як вдалося з’ясувати, затриманий 32-річний прапорщик, який винаймав квартиру в приватному будинку на вулиці Шведа у Рівному, займався цим промислом щонайменше з минулого року.

Коментар:

Василь Лазутко, начальник обласного управління внутрішніх справ: — Усі троє підозрюваних перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Проти них порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, яка трактується як незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами і санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Також на період слідства від виконання службових обов’язків відсторонено т. в. о. командира 13-го армійського корпусу генерал-майора Ігоря Колесника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також