Гранати підклали не лише матері, а й тещі Шабуніна

1103 0

Ми у соцмережах:

Гранати підклали не лише матері, а й тещі Шабуніна

Під двері тещі громадського активіста Віталія Шабуніна підклади вибухівку.

Активісту поліція пропонує охорону.

 

Виявлення гранат під дверима квартир матері та тещі: Віталієві Шабуніну буде запропоновано заходи безпеки

Події зафіксовані ввечері 30 грудня у Рівному та вранці 31 грудня у Києві. Досудове розслідування слідчі поліції Рівного проводять за фактами погроз вбивством та хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї. Правова кваліфікація події у Києві буде надана після проведення огляду.

Нагадаємо: вчора близько 21:30 надійшло повідомлення від 37-річного рівнянина про те, що на першому поверсі біля дверей однієї із квартир знаходяться вибухонебезпечні предмети.

У квартирі, крім матері Віталія Шабуніна нікого не було. Її та ще п’ятьох мешканців під'їзду евакуювали.

На місці події поліцейські встановили, що біля дверей квартири виявлено саморобний вибуховий пристрій на основі двох гранат Ф-1. Працівники відділу вибухотехнічної служби поліції області вилучили два корпуси гранат без засобів підриву, їх відправлять для проведення експертизи.

Сьогодні близько 11-ї години у поліцію надійшло повідомлення про те, що у Святошинському районі міста Києва в багатоповерховому житловому будинку на третьому поверсі біля вхідних дверей квартири, яка здається в оренду, виявлено дві скріплені скотчем гранати Ф-1. Власницею помешкання є матір дружини Віталія Шабуніна.

На місце події виїхали вибухотехніки, рятувальники та слідчо-оперативна група. Проводиться ретельний огляд місця події, поліцейські встановлюють можливих свідків та переглядають камери відеонагляду, які могли зафіксувати осіб, причетних до скоєння цього злочину. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також