Грандіозний Симбіоз: HUAWEI Watch Buds - Первісний Злиття Навушників та Годинника

574 0

Ми у соцмережах:

Грандіозний Симбіоз: HUAWEI Watch Buds - Первісний Злиття Навушників та Годинника

Нещодавно HUAWEI розпочала свої експерименти. З'явився величезний пластиковий Watch GT 3 SE, але це ще були просто "квіточки". Потім нас приголомшила незвичайна модель з можливістю вимірювання тиску манжетою (наш огляд Huawei Watch D), потім Watch Buds зі вбудованими навушниками. І ось вже з'явився годинник, який можна змінювати як костюм (WATCH GT Cyber), а також гордість лінійки - Watch Ultimate, що виступає в ролі дайвінг-комп'ютера. Ой, скільки всього! Але сьогодні ми будемо говорити про HUAWEI Watch Buds.

Підготовлено на основі огляду HUAWEI Watch Buds: 2 в 1 від Root-Nation.com

Такого китайського витвору ще не було. Це просто вражає - поєднання двох крутих і важливих штук: бездротових TWS-навушників і смарт-годинника. HUAWEI просто розширює свою лінійку розумних годинників. Нічого нового в софті (тут ми не беремо до уваги топову модель Watch Ultimate), компанія просто випускає купу годинників з різними дизайнами. Ну, це зрозуміло - на ринку завжди щось нове, і головне, тримати підігрітим інтерес до продукції.

Отож, насправді, якщо розглядати можливості самого смарт-годинника, HUAWEI Watch Buds нічим не відрізняються від HUAWEI Watch GT 3, GT 3 Pro, GT 3 SE, які вийшли раніше. Але вони пропонують унікальний користувацький досвід, якого ще не було - під знімною кришкою циферблата годинник має навушники.

Елегантний годинник дозволяє відстежувати вашу активність і отримувати сповіщення від смартфона. А навушники, які завжди з вами, не залишаться вдома на зарядці, оскільки вони завжди заряджаються всередині годинника. Щоб отримати доступ до навушників, вам просто потрібно натиснути на кнопку в нижній частині циферблата.

На жаль, годиннику трохи складніше з вологозахистом через відкриваючийся корпус. Немає сертифікації, але виробник просто каже, що вони не бояться випадкових бризок води.

Але навушники захищені за стандартом IP54 (знову ж таки, тільки від бризок, поту і невеликого дощу). Huawei Watch Buds не підходять для купання або плавання. Якщо ви їх змочили, то краще відразу протерти їх насухо. Навіть годинник видасть повідомлення про це.

В деяких оглядах я зустрічала інформацію про те, що годинник в закритому стані захищений за стандартом IPx7 (можна навіть на короткий час занурити під воду), але на офіційному сайті цієї інформації немає, тому краще не ризикувати. Оскільки пошкодження, спричинені потраплянням води, не покриваються гарантією.

Ще більше оглядів розумних годинників на Root-Nation.com

Давайте подивимося на навушники. Вони дуже маленькі (22×10×10 мм), розміром з ніготок, з пластиковим корпусом і металевими деталями. Ці деталі дозволяють їм міцно триматися у кейсі-годиннику.

Так що ви не повинні хвилюватися про те, що ви загубите цих "малюків", оскільки є функція пошуку - з годинника або за допомогою додатка на смартфоні.

HUAWEI Watch Buds - це унікальний пристрій, якого немає аналогів на ринку. Тому можна пробачити деякі недоліки! Перш за все, перед нами пристрій, який об'єднує два пристрої - смарт-годинник (сповіщення з телефона, розширений трекінг активності, контроль стану здоров'я) і бездротові навушники (телефонні розмови, прослуховування музики, аудіокниги). Вам не потрібно мати окремі навушники, окремо їх заряджати і переживати, що ви їх загубите. Обидва корисних пристрої з'єднані в одному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також