Гранітний поскаржився на Осуховського до поліції

3953 0

Ми у соцмережах:

Гранітний поскаржився на Осуховського до поліції

Націоналіст Ярослав Гранітний, якому правоохоронці інкримінують сепаратизм та державну зраду , написав заяву до Рівненського районного управління поліції на депутата Рівненської міської ради Олега Осуховського.

У вівторок , 22 лютого, перед початком позачергової сесії міської ради авулиці Поштовій між 43-річним депутатом від ВО “Свободи” Олегом Осуховським та 42-річним націоналістом  Ярославом Гранітним виник конфлікт. Депутат завдав декілька ударів Гранітному, той на них не відповів.  

- Зламаний замок на куртці і розбитий телефон. Хтось попав на компенсацію, - так прокоментував сутичку з Осуховським згодом на своїй фейсбук-сторінці Ярослав Гранітний.

Відділ комунікації поліції Рівненської областіІ повідомив, що з відповідною заявою Ярослав Гранітний звернувся до Рівненського районного управління поліції, Попередньо встановлено, що депутат раптово накинувся на активіста та руками наніс йому тілесні ушкодження. Дізнавачі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу  України (умисне легке тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває. Більше ніхто під час конфлікту не постраждав.

Читайте також: Депутат Осуховський знову почубився з націоналістом Гранітним (ВІДЕО)

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також