Грецька поліція шукає батьків білявої дівчинки, вилученої у циган

1047 0

Ми у соцмережах:

Грецька поліція шукає батьків білявої дівчинки, вилученої у циган

Грецька поліція намагається встановити особу білявої дівчинки, зовсім не схожої на циганку зовні, яку було знайдено в сім'ї циган. Після того, як тест ДНК показав, що чотирирічна Марія не є родичкою сімейної пари, в якої вона жила, її вилучили у "батьків".

Грецька влада побоюється, що Марію могло бути викрадено або куплено. Пошуки її рідних йдуть на міжнародному рівні — судячи з зовнішності дівчинки, вона може бути родом зі Східної Європи чи Скандинавії. Дитину було виявлено під час поліцейського рейду у циганському таборі в центральній Греції, неподалік від міста Фарсалах. Причиною обшуку були підозри в тому, що мешканці кочового табору брали участь в кримінальній діяльності. Зараз дівчинка перебуває під опікою благодійної організації. У надії знайти рідних дівчинки поліція опублікувала її фотографію в засобах масової інформації.

 
 
Під час перевірки документів у пари, "яка дала притулок" дівчинці, з'ясувалося, що у подружжя були документи на понад десять дітей, зареєстрованих під різними номерами в установах різних областей країни. За цими паперами виходило, що за 10 місяців жінка народила шістьох дітей. На запитання про те, звідки у них з'явилася Марія, цигани давали суперечливі відповіді, розповів начальник поліції провінції Фессалія Вассіліс Галатсіс. Циганську пару заарештовано за підозрою у викраденні дитини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також