Грибні правила

670 0

Ми у соцмережах:

Грибні правила

Свіжі гриби швидко псуються, тому бажано їх обробити невдовзі після збору, а зберегти їх протягом року допоможе заморожування.

Для заморожування підходять усі види грибів. Вони повинні бути міцними, молодими та не червивими. Насамперед гриби потрібно перебрати. Далі очистити зубною щіткою, видалити пошкоджені частинки та ретельно промити прохолодною водою не менше двох разів. Після очищення насухо витерти серветками.

Якщо серед грибів є занадто великі, то порізати.

Підготовлені для заморожування гриби викласти на піднос і покласти в морозильну камеру, доки вони не стануть твердими. Потім скласти в контейнери або пластикові мішечки. Накладати слід щільно, щоб повітря майже не залишалося.

Також можна перед заморожуванням відварити гриби в підсоленій воді. Розморожені гриби слід використовувати відразу й не заморожувати повторно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також