Громада на Рівненщині здає в оренду частину спортивно-оздоровчого комплексу

1558 0

Ми у соцмережах:

Громада на Рівненщині здає в оренду частину спортивно-оздоровчого комплексу

Через державні електронні аукціони «Прозорро.Продажі» можна орендувати комунальне приміщення для власної справи. Гроші від оренди надходять до бюджетів громад, а бізнес отримує простір для розвитку.

У Дубровиці Рівненської області на вулиці Червоного Хреста, 25, виставили на е-торги з оренди частину спортивно-оздоровчого комплексу
 

Приміщення знаходиться на першому поверсі, загальна площа — 36 квадратних метрів. Об’єкт в задовільному стані, раніше використовувався для зберігання інвентарю. Є електрика, вода, опалення.

 
 

Нерухомість можна орендувати на 6 місяців для проведення спортивних занять. Але за графіком: з понеділка по п’ятницю з 15:00 до 17:00. Суборенда не дозволена.

 Стартова вартість — 325 гривень на місяць. Охочі позмагатися за лот можуть подавати цінові пропозиції до 4 липня включно, онлайн-аукціон проведуть 5 липня. 

 

Як знайти потрібний об’єкт на «Прозорро.Продажі»?

В онлайн-аукціонах можуть взяти участь фізичні та юридичні особи. Щоб знайти приміщення державної або комунальної власності для оренди, потрібно зайти на сайт «Прозорро.Продажі», обрати розділ «Аукціони», далі — «Оренда державного та комунального майна».
 
Потім налаштувати фільтри й вибрати потрібний об’єкт. Зареєструватись на одному з акредитованих у системі майданчиків та подати заявку на участь. Після цього оплатити реєстраційний та гарантійний внески, взяти участь в аукціоні й зробити переможну ставку. Наостанок підписати протокол і договір оренди.
 
Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також