«Громадський активіст» Роман Стасюк отримав подарунок від Рівненської ОДА

1808 0

Ми у соцмережах:

   «Громадський активіст» Роман Стасюк отримав подарунок від Рівненської ОДА

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписав розпорядження про заохочення цінним подарунком трьох рівнян.

«За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, високу професійну майстерність, активну громадську та життєву позицію», як йдеться у розпорядженні, годинником від Рівненської ОДА нагородили обласного депутата від БПП та колишнього директора Володимирецького держлісгоспу Олександра Миська, головного лікаря Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення (чорнобильської лікарні) Сергія Шевчука та депутата Рівненської міськради від «Радикальної партії» Романа Стасюка.

Проте у розпорядженні, підписаному Олексієм Муляренком, пан Стасюк вказаний не як депутат, а як «громадський активіст». Зазначимо, що Роман Стасюк є одним з найактивніших членів Радикальної партії на Рівненщині та називає себе лідером опозиції у Рівненській міськраді (у більшість, до слова, входить Олексій Муляренко, який також є депутатом міськради, але від БПП).

Свого часу навіть подейкували, що пан Стасюк може очолити Рівненську ОДА. Родина Стасюків має бізнес. Роман Стасюк, зокрема, був засновником ліфтового підприємства «Арм-Еко», проте на сьогодні не має жодних корпоративних прав, на відміну від його дружини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також