Громадському транспорту в Рівному комісія дала «добро»

4134 0

Ми у соцмережах:

Громадському транспорту в Рівному комісія дала «добро»

У четвер на вулиці Рівного вийдуть не тільки тролейбуси, а й деякі маршрутки, і перевозитимуть пасажирів з ранку до вечора, без перерв.

— Транспорт і надалі їздитиме в спецрежимі: тільки сидячі місця, всі пасажири — в масках, — уточнив міський голова Рівного Володимир Хомко. — На маршрут виходитимуть з шостої ранку до дев’ятої вечора. Так само подовжено графік руху автобусів, в тому числі й за новим маршрутом «Тинне — Зоопарк». Як і обіцяли, буде запущено додатковий маршрут на Басів Кут, а ще п’ять додаткових по Рівному — для маршруток, але вони також їздитимуть у режимі спецтранспорту.

Як уточнили у міськвиконкомі, на рейси вийдуть такі маршрутки: №№35, 38, 38А, 58 та 61. Мешканці районів, де курсують ці маршрутки, звернулися до міської влади з проханням пустити до них хоч якийсь транспорт, на що отримали позитивну відповідь комісії. Щодо інших маршрутів, то їх рух не погодили. Хоча звернення надходили і від жителів інших районів. Також дуже просять запустити приміський транспорт. Наприклад, жителі Городка звернулися до міської влади з проханням відновити рух тролейбуса №6, на що отримали відмову, яку обґрунтували тим, що працівників «Азоту» доставляє спецтранспорт.

Також комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодила відновлення роботи таксі для людей з інвалідністю.

До міського голови звернулися також торговці з вулиці Шевченка, які біля центрального ринку досі працювали в режимі ярмарку, щоб їм дозволили працювати.

— Я категорично проти, практично всі члени комісії теж, — наголосив Володимир Хомко. — Бо ми там не втримаємо ситуацію. Кабмін поставив вимогу: має бути скринінг температурний, контроль входу-виходу. В умовах стихійної торгівлі — це нереально. Чекаємо до зняття карантину.

А от представникам підземного торгового центру, що під Театральною площею, комісія дала дозвіл.

— Там є кілька входів, а працює лише два, — пояснив Володимир Хомко. — Попросили дозволу відкрити й інші. Погодили з дотриманням усіх обов’язкових карантинних вимог.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також