Громадянина Нігерії засудили за підробку канадських віз

710 0

Ми у соцмережах:

Громадянина Нігерії засудили за підробку канадських віз

У Харкові засуджено шахрая, який виготовляв підроблені канадські візи з метою незаконної легалізації іноземців в країнах ЄС.

Громадянина Нігерії засудили до 4 років позбавлення В ході проведених заходів з протидії нелегальній міграції співробітники Головного оперативно-розшукового відділу Харківського прикордонного загону під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури на території Харківської області викрили канал виготовлення підроблених віз Канади, які надавали дозвіл іноземним громадянам безперешкодно потрапляти на територію ЄС.

Правоохоронці, в рамках кримінального провадження, на початку цього року провели низку заходів, за результатами яких затримали організатора протиправної діяльності – громадянина Нігерії, 1986 року народження, а також встановили інших причетних до оборудки осіб.

На підставі ухвали суду, в місті Харків оперативні співробітники Держприкордонслужби провели обшуки за адресами проживання фігурантів справи, в ході яких було виявлено та вилучено чотири закордонних паспорти громадян Нігерії з проставленими у них підробленими канадськими візами, мобільні телефони, з інформацією, що підтверджувала протиправну діяльність, а також поштові декларації щодо пересилання вказаних паспортів.

Вироком одного з районних судів Харкова організатора протиправної діяльності – громадянина Нігерії, визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 190 «Шахрайство»  Кримінального Кодексу України та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також