Громадянки Японії дуже хочуть заміж за британців

1619 0

Ми у соцмережах:

Громадянки Японії дуже хочуть заміж за британців

Британські холостяки незабаром почнуть пачками одержувати пропозиції зі Сходу: в Альбіоні відкрилося перше представництво японської шлюбної контори Destina Japan. За словами представників цієї фірми, багато японок впевнені в тому, що співвітчизники не розуміють їхні бажання робити кар’єру, а чоловіки на Заході набагато «просунутіші» в цьому плані. При цьому як найосвіченішу країну жительки Японських островів називають чомусь інші острови — Британські. І багато з них готові сплачувати багато тисяч доларів для того, щоб переїхати зі Сходу на Захід і зустріти нарешті кохання свого життя.

Британські холостяки незабаром почнуть пачками одержувати пропозиції зі Сходу: в Альбіоні відкрилося перше представництво японської шлюбної контори Destina Japan. За словами представників цієї фірми, багато японок впевнені в тому, що співвітчизники не розуміють їхні бажання робити кар’єру, а чоловіки на Заході набагато «просунутіші» в цьому плані. При цьому як найосвіченішу країну жительки Японських островів називають чомусь інші острови — Британські. І багато з них готові сплачувати багато тисяч доларів для того, щоб переїхати зі Сходу на Захід і зустріти нарешті кохання свого життя. Типова клієнтка фірми Destina Japan, як стверджує адміністрація шлюбної контори, — це дама-професіонал (лікар, підприємець, адвокат, бухгалтер), трохи за 30, яка заробляє близько 70-80 тисяч доларів на рік. 35% японських жінок віком від 30 до 40 років незаміжні, додають працівники контори. А у віковій категорії від 30 до 34 років ця цифра досягає піку і перевалює за 40%.

Багатообіцяючий ринок Щоправда, самотніх японських чоловіків ще більше, але багато дам у Країні ранкового сонця не готові до традиційного шлюбу. «У нас сотні клієнток з Японії, які палко бажають побачень з британськими чоловіками, — говорить Хіроко Одзава, засновниця Destina Japan. — Японським жінкам подобається те, що британські чоловіки по-сучасному ставляться до сімейного життя і до шлюбу взагалі, а крім того, з глибокою повагою ставляться до традицій японської культури». Якщо спиратися на дані статистики, то на японське шлюбне бюро в Британії чекає приголомшливий успіх: буквально минулого тижня була оприлюднена інформація про те, що в Альбіоні 1,65 мільйона самотніх чоловіків віком від 30 до 39 років, у той час як незайнятих жінок того ж віку на 400 тисяч менше. Під час цього дослідження, проведеного соціологами з Единбурзького університету, з’ясувалося: шанс на самотність у британського чоловіка віком від 25 до 44 років вдвічі вищий, ніж у британської жінки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також