Гроші

1672 0

Ми у соцмережах:

Гроші

Нестачу розмінної монети та купюр дрібного номіналу, а також присутність в обігу надто зношених грошей начальник обласного управління НБУ Іван Чух вважає штучною проблемою комерційних банків ::: Купюри вартість 500 гривень займають все більшу частку в грошовому обігу Рівенщини ::: Виготовити та випустити в обіг ювілейну монету, присвячену 725-річчю м.Рівного, запропонували Національному банку України міський голова Рівного Віктор Чайка ::: Щораз більшу кількість філій банків в області начальник управління Нацбанку України у Рівенській області Іван Чух не вважає поганою тенденцією...

Дефіцит — штучний Нестачу розмінної монети та купюр дрібного номіналу, а також присутність в обігу надто зношених грошей начальник обласного управління НБУ Іван Чух вважає штучною проблемою комерційних банків, які не бажають платити за цю послугу: «У нас є всі можливості зробити готівковий обіг фізично ідеально чистим, і це проблема комерційних банків, які не хочуть за це платити, однак коли нам здають зайву готівку і ми виявляємо у ній старі купюри, ми за це караємо».

500-гривневі стають популярними Купюри вартість 500 гривень займають все більшу частку в грошовому обігу Рівенщини. Лише у сховищі управління Національного банку України в Рівенській області на 1 січня 2007 року їх зберігалося 8800 штук на суму 4 мільйони 400 тисяч гривень.

Рівне матиме свою монету? Виготовити та випустити в обіг ювілейну монету, присвячену 725-річчю м.Рівного, запропонували Національному банку України міський голова Рівного Віктор Чайка та начальник управління Національного банку України в Рівенській області Іван Чух. Відповіді поки що немає. А вже цього року буде випущена золота монета вагою в одну унцію, присвячена Острозькій Біблії.

Банки різні — послуги майже однакові Щораз більшу кількість філій банків в області начальник управління Нацбанку України у Рівенській області Іван Чух не вважає поганою тенденцією, називаючи цей процес конкуренцією у банківському бізнесі. При цьому він каже, що якістю послуг банки нині практично не відрізняються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також