Гроші з рівненського базару — досі в сейфі

5986 0

Ми у соцмережах:

Гроші з рівненського базару — досі в сейфі

Власника загубленого у Рівному «багатства» не знайшли.

Продавець критого ринку Зоя ЯківнаПрибираючи прилавок наприкінці робочого дня, продавець критого ринку Зоя Яківна помітила згорток. Всередині були гроші — 15 тисяч гривень, обгорнуті у рецепт на ліки.

Жінка одразу почала розпитувати колег, чи ніхто не пригадує власника чи власницю. Ті допомогти не змогли. Тож чесна продавчиня взялася за справу сама: ретельно передивилася фармацевтичний рецепт, запам’ятала прізвище замовниці і взялася за пошуки. Як згодом виявилося, свої заощадження загубила 80-річна рівнянка, яка перед тим приходила на закупи. Пенсіонерка довго не могла повірити, що їй хочуть повернути гроші, дякувала і плакала від щастя. Така історія нещодавно трапилася на центральному базарі Рівного.

Що цікаво, пів року тому на одному з міських ринків також знайшли чималу суму. На ці гроші на початку квітня натрапила 26-річна здолбунівчанка Юлія. Однак знайти власників самостійно їй не вдалося, тож жінка просто занесла все знайдене до поліції. Скільки саме там було і де конкретно знайдено — не кажуть, щоб віднадити шахраїв. Чим же закінчилася ця історія?

Юлія Дуднік, пресофіцерка обласного управління поліції:

— Ще з квітня звернутися за коштами запрошували до районного управління поліції на вулиці Героїв Поліції, 4. Втім, власника досі не знайдено. Прикметно, що буквально наступного дня до поліції звернулися двоє чоловіків. Тільки один запевняв, що згубив 16 тисяч гривень, а інший — що 47 тис. грн. Заяви від них зареєстрували. Але кошти з сейфа не віддали, бо сума не збігається. Потім був ще один громадянин, який запевняв, що знайдені гроші належать йому. Але і він назвав не ту суму, не ті купюри. Задавали йому уточнюючі запитання, наприклад, чи були ці кошти в чомусь загорнуті? Відповідав неправильно. Тож гроші досі перебувають на зберіганні в поліції. Що з ними буде далі, якщо власника так і не вдасться відшукати, точно ще не вирішено. Можливо, їх передадуть волонтерам.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також