Гроші пообіцяли — а нема

1495 0

Ми у соцмережах:

Гроші пообіцяли — а нема

Обіцяних грошей на добудову Шпанівської загальноосвітньої школи можуть не дати. У Шпанові і в 2009 році можуть не дочекатися трьох мільйонів гривень, які чиновники та депутати на початку року обіцяли надати при першій ж можливості.

У Шпанові і в 2009 році можуть не дочекатися трьох мільйонів гривень, які чиновники та депутати на початку року обіцяли надати при першій ж можливості. У п’ятницю обласні депутати будуть вносити зміни до бюджету на цей рік, втім, грошей на Шпанівську школу немає, — говорять у фінуправлінні облдержадміністрації. Однак незважаючи на це, депутатські передсесійні комісії наполегливо попросили чиновників з ОДА таки віднайти хоча б два мільйони гривень, щоб розпочати будівельні роботи. При тому, що Рівненська районна рада пообіцяла виділити з районного бюджету на цю школу 1,35 мільйона гривень. — Наразі в обласному бюджеті ми маємо залишки 9,2 мільйона гривень. З них 3,5 мільйона гривень ми розподілимо між програмами та на поповнення статутних фондів комунальних підприємств. А 5,6 мільйона залишаємо в бюджеті на випадок, якщо Кабінет Міністрів не перерахує нам грошей на оплату за енергоносії. Однак поки що немає можливостей відшукати 2 мільйони гривень на добудову шпанівської школи без урізання інших видатків, — зауважила начальник обласного фінуправління Людмила Кушнер. Втім остаточно долю фінансування добудови Шпанівської школи, на завершення першої черги якої потрібно 7,5 млн. гривень, вирішуватимуть депутати облради на сесії 27 березня. Не виключено, що до запропонованих фінуправлінням видатків будуть внесені деякі зміни.

Довідка РВ У 1984 році за кошти місцевого радгоспу у Шпанові було розпочате будівництво нового приміщення Шпанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, однак через обмеженість фінансування в 1993 році спорудження школи було призупинено. Наразі діти навчаються у пристосованому приміщенні, найстаріше з яких побудовано ще у 1910 році


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також