Група компаній «VITAGRO»: 20 років успіху

1993 0

Ми у соцмережах:

Група компаній «VITAGRO»: 20 років успіху

20 років з часу заснування Групи компаній «VITAGRO» урочисто відзначили у місті Волочиськ Хмельницької області. На свято запросили родини працівників із усіх підприємств, відділків та кластерів Хмельницької, Тернопільської та Рівненської областей. Серед них — і представники ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Рівненського району та кластеру «Волинь» Радивилівського району.

Наразі потужне підприємство у 1999 році у Волочиську розпочиналося із невеликої приватної фірми. Її колектив — кілька недосвідчених, але амбітних працівників на чолі із зовсім юним на той час Сергієм Лабазюком. Нині — це народний депутат України третього скликання, почесний президент Групи компаній «VITAGRO».

Сергій ЛабазюкВиступаючи перед присутніми, Сергій Лабазюк зазначив:

— За ці 20 років змінилися покоління, народилися і виросли наші діти. Сьогодні з відстані двох десятиліть ми можемо аналізувати, як все це створювалося з невеличкої команди, яка робила помилки, яка йшла, падала, знову підіймалася і прямувала сміливо далі. Зараз дійсно можна сказати, що багато досягти нам вдалося лише спільно. Бо ставлячи цілі та завдання, вибудовуючи стратегію, реалізувати її можна винятково із командою професіоналів, і лише командною роботою можна закладати фундамент. Ми це зробили і дали початок новим справам, сформували нові колективи і створили умови для їхнього розвитку. Я люблю те, що ми робимо, і я впевнений, що жодна держава не матиме перспективи, якщо не розвиватиме власну економіку. Ми маємо право на майбутнє не там, за межами, а тут, у своїй державі. У нас є наші цінності, наша історія, є наші діти, заради яких ми живемо.

Нині Група компаній «VITAGRO» забезпечує повний цикл сільськогосподарського виробництва. Це багатогалузеве господарство, де активно розвивають молочне та м’ясне скотарство, рослинництво, обробляють десятки тисяч гектарів землі, впроваджують новітні технології на насіннєвому та комбікормовому заводах, створили підприємство із виробництва олії, побудували елеватори, власний завод з переробки насіння, відродили садівництво. Завдяки власним асфальтно-бетонним заводам збудовано майже сотню кілометрів доріг державного та місцевого значення. І це далеко не весь перелік галузей, в які інвестовано великі кошти і які нині рентабельно працюють.

Петро Лабазюк— Кожному хочеться низько вклонитися і подякувати за те, що ви є, за вашу самовіддану працю, за внесок кожного у розвиток компанії, за те, що ви робите для процвітання України, — звернувся до працівників генеральний директор Групи компаній Петро Лабазюк. — Наша ціль — створювати робочі місця, щоб молодь залишалась у селах, розвивати там соціальну інфраструктуру, реалізовувати соціальні проекти, проводити ремонти шкіл, клубів, дитсадочків, медичних закладів, підтримувати розвиток спорту, сприяти церковним громадам. Ми долучаємося до життя громад, бо працюємо на цій території і хочемо, щоб вони мали краще життя, ми не можемо бути осторонь цього життя, тому всіляко допомагаємо нашим пайовикам.

Не обійшлося на святкуванні без приємних сюрпризів. Кращим працівникам кластерів та підприємств, що входять в структуру Групи компаній «VITAGRO», вручили туристичні путівки до Європи. Серед щасливчиків — водій транспортних засобів ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Віктор Колісніченко та тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва Андрій Яковлєв.

— За ці роки, відколи на Рівненщині працює Група компаній «VITAGRO», відбулося багато змін у нашому господарстві, — розповів заступник директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Анатолій Наумець. — Перш за все, раціонально і по-господарськи обробляють всю землю, яка перебуває в оренді. Працівники підприємства отримують стабільну роботу, гідну заробітну плату, а наші пайовики — хорошу орендну плату.

Під час відзначення 20-річ­чя аграрної компанії присутні мали змогу переглянути документальний фільм про історію становлення підприємства, наочно ознайомитися із багатьма сферами діяльності, адже на огляд було представлено продукцію, яку виробляють в компанії.

— У планах на перспективу — розбудова свинарників, розвиток скотарства, закладення нових садів, розширення меж компанії, збільшення земельного банку і, звісно, створення робочих місць на селі, — запевнив Петро Лабазюк. — Це наше золоте правило, яким ми будемо керуватися постійно. Адже нові робочі місця — це можливість заробітку для кількох тисяч працівників, це стимул не їхати за кордон у пошуках кращої долі, а реальна можливість гідно утримувати власні родини тут і робити все для економічного зростання України.

Не нудьгували і діти, які могли не лише побавитися на батутах, потанцювати та взяти участь у різноманітних конкурсах, а й ознайомитись з аграрними професіями, посидівши за кермом новітніх марок тракторів та комбайнів. А родзинкою свята став святковий концерт популярних українських виконавців.

Олена ІВАНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також