Для тих, хто любить поєднання м’яса і фруктів, пропонуємо цей простий і актуальний рецепт. Адже саме настав сезон свіжостиглих грушок.
Інгредієнти: груші — 4 шт., вино біле сухе –150 мл, вода 70 мл, куряче м’ясо, сіль,перець.
Груші потрібно промити, гострим ножем зрізати шкірку, а також зрізати дно, щоб груша стояла, а корінчик бов’язково залишити.
Біле вино вилити в кухлик, додати 70 мл води, довести до кипіння і бланшувати груші, тримаючи їх за хвостик, 10 хвилин, потім остудити.
Куряче м’ясо нарізати як на відбивні, відбити, приправити, посолити й нарізати тоненькими смужками.
Вистиглі груші обгорнути смужками м’яса, закріплюючи за допомогою зубочисток, і відправити у духовку при температурі 220 градусів на 15–20 хв. — до рум’яного кольору.