Гудима виграв ще дві гонки в Туреччині

912 0

Ми у соцмережах:

Гудима виграв ще дві гонки в Туреччині

18-річний рівненський велогонщик Олександр Гудима виграв у турецькій Аланії ще дві Міжнародні юніорські рейтингові гонки. Мова про маунтенбайк, дисципліну — олімпійський крос-кантрі. В активі Гудими тепер три виграні старти в рамках цього турецького збору. Там юний рівнянин готувався до чемпіонату Європи у складі національної збірної України.

За словами заслуженого тренера України В’ячеслава Федорчука, успішний виступ у рейтингових гонках дозволив його підопічному у світовому рейтингу серед юніорів піднятися на третє місце. Попереду в Олександра Гудими участь в етапах Кубка світу, а в травні — у чемпіонаті Європи.

— Незважаючи на юний вік, Олександр цілком міг би претендувати на участь в Олімпійських іграх у Токіо, — говорить В’ячеслав Федорчук, — але я б не хотів форсувати події. Високого місця він там не посяде, а психологічно це може на нього негативно вплинути, адже він максималіст.

Завацька на турнірі з призовим фондом у майже 2 мільйони вилетіла у першому колі

21-річна рівнянка Катарина Завацька змогла пройти кваліфікацію на турнірі «WTA-1000 Dubai Duty Free Tennis Championships» з призовим фондом 1 835 490 долларів. Втім, в основній сітці змагань шлях рівненської тенісистки був недовгим. Катарина, яка має 128-ме місце у світовому рейтингу, програла у двох партіях представниці Швейцарії Жиль Тайхман — 1:6, 2:6, яка має 54 місце у світі.

Уродженка Володимирця Леся Цуренко (№ 142 у світі) теж подолала кваліфікацію турніру у Дубаї, але теж програла вже у першому раунді основної сітки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також