Гуртожитки на карантині: правила проживання

1094 0

Ми у соцмережах:

Гуртожитки на карантині: правила проживання

Міністерство охорони здоров'я нагадало правила перебування та проживання в гуртожитках на період карантину.

 

"Проживання в гуртожитках та їх відвідування під час карантину має бути безпечним. Для цього впроваджено ряд епідеміологічних правил для мешканців, відвідувачів та адміністрації приміщень. Усі, хто перебуває в гуртожитку, зобов'язані носити захисні маски поза межами кімнати та користуватися спиртовими антисептиками на вході. Своєю чергою, адміністрація гуртожитку повинна здійснювати всі необхідні заходи для протидії поширенню COVID-19", - йдеться у повідомленні Тelegram-канал Коронавірус-інфо.

На вході в гуртожиток мають бути інформаційні матеріали про профілактику COVID-19 та місця для обробки рук антисептиками.

Також для відвідувачів гуртожитку має бути забезпечено щоденний температурний скринінг безконтактним методом.

Як зазначається у правилах, власники та адміністрація гуртожитку мають забезпечити: п'ятиденний запас засобів індивідуального захисту та їхнє використання працівниками гуртожитку; постійну наявність рідкого мила, антисептиків і паперових рушників; вологе прибирання; дезінфекцію поверхонь кожні 3-4 години; медичне спостереження; доставку усіх необхідних засобів життєдіяльності тим, хто перебуває на самоізоляції в гуртожитку.

Також має бути обмеження масових зборів працівників та осіб, які проживають у гуртожитку, в закритих приміщеннях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також