Гвалтівник з Гощанщини заплатить жертві сто тисяч гривень компенсації і сидітиме у колонії

760 0

Ми у соцмережах:

Гвалтівник з Гощанщини заплатить жертві сто тисяч гривень компенсації і сидітиме у колонії

Рівненський міський суд виніс вирок уродженцю села Майків Гощанської громади за зґвалтування жінки.

інцидент стався 20 травня 2021 року. Чоловіки розпивали алкогольні напої в дворі будинку на вулиці Соборній в Рівному. До них підійшла знайома, тож вони запропонували їй приєднатися. Близько 23:00 компанія вже перебувала напідпитку, тоді один з чоловіків взяв жінку за руку, відвів її за гараж, де схопив за шию та вступив із нею у статеві стосунки.

ZAXID.NET повідомляє, що у суді обвинувачений свою вину заперечив. Зазначив, що зі знайомою у нього сексу не було, а вона нібито пішла до гаражів із кимось іншим. Водночас, за словами потерпілої, після розпиття коньяку обвинувачений почав до неї чіплятися й спробував поцілувати, однак вона відмовила, бо у неї є чоловік. Як опинилася біля гаражів – не пам’ятає. Втім, жінка зазначає, що під час статевого акту на прохання зупинитися знайомий не реагував, а на запитання чи вб’є він її – відповів, що ні. Згодом вона пішла додому, помилася й розповіла хлопцю про те, що сталося. Він допоміг їй знайти рюкзак і мобільний телефон, а також виправ білизну. Наступного дня потерпіла звернулась у поліцію.

Слова жінки підтвердив свідок, з яким вони того вечора вживали спиртне. 

Суддя Святослав Рогозін визнав жителя Рівненщини винним за ч.1 статті 152 Кримінального Кодексу України (зґвалтування) та призначив 3,5 роки ув’язнення. Крім того, обвинувачений має заплатити потерпілій 100 тис. грн моральної компенсації. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також