Ідеальний фрукт для діабетиків

1560 0

Ми у соцмережах:

Ідеальний фрукт для діабетиків

Експерти радять усім негайно полюбити груші, адже вони володіють надзвичайно корисними властивостями і навіть допоможуть схуднути.

Найцікавіше, що випадки алергії на грушу дуже рідкісні, а травний тракт дуже «прихильно» сприймає цей фрукт. До того ж, стиглі груші радять вживати тим, хто страждає від печії, здуття і запорів.

Груша допоможе у боротьбі із зайвими кілограмами. Завдяки великому вмісту рідини, клітковини і фруктових цукрів груша швидко і надовго вгамовує відчуття голоду. При цьому в ній дуже мало калорій, але багато вітамінів і мінералів. До того ж, груша допомагає регулювати рівень холестерину в крові й боротися з підвищеним цукром — вона має низький глікемічний індекс.

У грушах багато фолієвої кислоти, калію, кальцію та інших мінералів, які необхідні організму. Цей фрукт корисний у будь-якому віці, він допомагає зміцнити кістки, очистити судини, нормалізувати травлення і навіть знизити тиск при гіпертонії. Завдяки споживанню груш жінки в період менопаузи на 34% рідше страждають від всіх видів раку. Груші допомагають зміцнити імунну систему, дають енергію нашому організму і знімають біль, викликаний запаленням.

За результатами досліджень, для стійкого позитивного ефекту потрібно їсти хоча б одну грушу на день. Щоправда, фахівці не радять з'їдати більше трьох груш на день, а маленьким дітям краще давати половинку груші, очистивши її від шкірки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також