Ідеальний планшет Apple для навчання: iPad Mini з потужним процесором

732 0

Ми у соцмережах:

Ідеальний планшет Apple для навчання: iPad Mini з потужним процесором

Навчання у сучасній школі чи в ВНЗ неможливо уявити без новітніх інформаційних технологій. Особливо це відчувається зараз, коли діти часто вимушені навчатися в дистанційному режимі. Відповідно, їм потрібен пристрій для спілкування з вчителями та однокласниками онлайн. Для цієї мети можна використовувати навіть смартфон. Але бажано вибирати девайси з більшим розміром екрана.

iPad Mini: планшет Apple для навчання та розваг

Якими характеристиками має володіти ідеальний гаджет для учня чи студента? Перерахуємо основні:

  • достатньо великий екран для зручного сприйняття інформації;
  • компактність та легкість, аби пристрій можна було використовувати не лише вдома, але й брати з собою на лекції;
  • потужна начинка для роботи з вимогливими програмами та додатками для тривалого спілкування в онлайн-режимі;
  • містка батарея, що забезпечує тривалу автономність;
  • універсальність, адже всім іноді хочеться трохи відволіктися від науки та розслабитися.

Усім цим критеріям ідеально відповідає планшет Apple iPad Mini, доступний в Україні за офіційними цінами в інтернет-магазині авторизованого дилера. Додамо, що саме Айпад Міні має величезний попит серед учнів у країнах Західної Європи, у США та Канаді.

Чому саме iPad Mini?

Насамперед це дійсно компактний та легкий гаджет, що важить менш ніж 300 грамів. Для нього знайдеться місце навіть у невеликому портфелі першокласника, не кажучи вже про рюкзаки студентів. Пристрій має екран 8.3 дюйми. Це IPS Liquid Retina дисплей з роздільною здатністю 2266x1488. Він також повністю ламінований та має олеофобне покриття. Навіть якщо дитина протягом усього дня сидить перед екраном, очі не відчувають втоми завдяки фірмовій технології TrueTone. Ви маєте змогу оцінити широкий колірний діапазон та високу пікову яскравість, завдяки чому зображення добре видно у сонячний день.

Інші характеристики також гідні подиву:

  1. За стабільну роботу iPad Mini 2021 відповідає потужний процесор Apple A15 Bionic, котрий було встановлено на Apple iPhone 13 Pro Max та стандартний iPhone 14. Також під управлінням цієї апаратної платформи працює популярна серія iPhone SE 2022;
  2. Айпад Міні має оперативну пам’ять 4 Гб. А місткості внутрішнього сховища обсягом 64 Гб вистачить на всі ваші файли. За бажанням інформацію можна зберігати у хмарних сервісах;
  3. Планшет обладнано двома камерами – фронтальна та основна – по 12 Мп кожна. Вони здатні робити відео 4K UHD;
  4. Li-Pol батарея забезпечує тривалу автономну роботу 10 годин в мережі інтернет;
  5. Важливо ще те, що планшет Apple iPad Mini має високий ступінь захисту, а його корпус виконано з металу та скла.

На окрему увагу заслуговує операційна система iPadOS, розроблена спеціально під особливості та розміри даного планшета. Серед переваг ОС для планшетів Apple можна виділити інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, регулярні оновлення, захист від вірусів та будь-яких вразливостей в інтернеті. А в App Store учні та студенти знайдуть величезну кількість програм і додатків для навчання й розваг. Офіційний дилер Apple в Україні пропонує вигідні умови купівлі в кредит і розстрочку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також