Ігор Клименко вручив дільничним 23 позашляховики (відео)

1783 0

Ми у соцмережах:

Ігор Клименко вручив дільничним 23 позашляховики (відео)

У Рівному правоохоронцям, які є частиною проєкту "Поліцейський офіцер громади", 11 червня передали 23 нових позашляховика "Renault Duster". Вручати авто приїхав очільник Нацполіції України Ігор Клименко. Це його перший візит у Рівненську область з вересня в якості керівника Національної поліції.

Вручення ключів відбулось о 10:30 на плацу біля міського відділу поліції на вулиці Пушкіна, повідомляє Суспільне.

На цей захід приїхали також і представники об'єднаних територіальних громад, де безпосередньо нестимуть службу поліцейські.

Нагадаємо, проєкт "Поліцейський офіцер громади" на Рівненщині стартував у 2019-му році. Із 31-ї ОТГ до практичного впровадження пройшло 27 громад у дев'яти районах. Правоохоронцям там передбачили приміщення для роботи та проживання.

Загалом до проєкту наразі долучили 30 полісменів для 23-х громад (у деяких ОТГ будуть по двоє). У пресслужбі управління додали, що набір в рамках "Поліцейського офіцеру громади" триває, а також іще більше громад виявляють бажання долучитись до нього.

У січні 2020-го голова Нацполіції назвав "Поліцейський офіцер громади" одним із найуспішніших проєктів, який реалізується у співпраці з міжнародними партнерами. Його запровадили у семи областях, він охоплює 206 ОТГ із населенням в понад 1,5 мільйона.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також