Ігор Москвичов: «Ми були хлопчиками для побиття»

860 0

Ми у соцмережах:

Ігор Москвичов: «Ми були хлопчиками для побиття»

Чотири тури позаду у вітчизняній футзальній Екстралізі. Після чотирьох зіграних матчів у рівненського «Кардинала» одна нічия та три поразки, а разом з цим останнє, десяте місце у турнірній таблиці.

Гру 4-го туру проти «Хіта» «Кардинал» проводив у столиці. Розпочалося усе чудово. На початку зустрічі Володимир Кручок вивів рівнян вперед. І навіть коли господарі відігралися, ніщо не віщувало біди. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. Втім, після відпочинку «Кардинал» розсипався. Саме цим дієсловом наш тренер описав те, що відбувалося у другому таймі. «Хіт» не просто вийшов вперед, а забивав ще і ще «розсипаному» супернику. У підсумку — 7:1. Рахунок, який навіть для футзалу вважається розгромним.

— Треба шукати причину і розбиратися, — сказав після гри головний тренер «Кардинала» Ігор Москвичов. — Не готові, видно, ми до таких ігор. Не вистачає нам лави запасних. 3–4 гравці грали з мікротравмами. Поки були сили, емоції, трималися. Пропустили — втратили мобілізацію, і ми були хлопчиками для побиття.

Нагадаємо, що в минулому сезоні після поразки у Херсоні 0:8 керівництво «Кардиналу» звільнило тренера Станіслава Гончаренка. Нинішній наставник Ігор Москвичов 0:8 ще не програвав. Хоча на початку року була поразка — 2:8 від того ж «Хіта». Тепер — 1:7.

Наступну гру «Кардинал» проведе у суботу в Рівному проти львівської «Енергії».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також