Її закрив на ключ чоловік з інтернету

1725 0

Ми у соцмережах:

Її закрив на ключ чоловік з інтернету

Підозрюваний у шахрайстві острожанин «засвітився» на телебаченні

До програми «Говорить Україна» (телеканал «Україна») звернулися жительки містечка Кам’янське Дніпропетровської області. Жінки підозрюють, що їхня подруга в небезпеці, адже чоловік з Рівненщини її ошукує.

Любов із Інтернету для подруги Лізи почалася, як у казці. Та чи не одразу після одруження жінка потайки стала набирати подругу та плакати. Обранець із мережі начебто виявився не тим, за кого себе видавав. Тепер Катерина не може вийти із дому, бо чоловік із соцмереж зачиняє її на замок і погрожує викинути їх 4-місячну доньку з балкону.

Оstrog.rayon повідомляє, що Катерина, яка має інвалідність, через інтернет познайомилася з чоловіком, за якого згодом вийшла заміж. Євген, який офіційно прописаний в Острозі, ніде не працює, а щоб вижити підбурив жінку продати її квартиру, бабусин будинок і побутову техніку. Натомість жінка ще й оформила на себе кілька кредитів, не знаючи, де ділися гроші.

Експерти програми вважають, що острожанин Євген – шахрай. Після телепередачі, яка була в етері 9 серпня, жінка написала на чоловіка заяву. Усю історію - дивіться у програмі «Говорить Україна» (випуск «Мене закрив на ключ чоловік з інтернету»)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також