Перед тим, як потрапити на прилавки магазинів, продукти дегустує спеціальна комісія. За виглядом, запахом та смаком дегустатори визначають чи придатні вони для споживання. «Якісна їжа повинна мати добрий смак і приємний вигляд, тому довіряйте своїм очам, носу та язику»,— радить Катерина Шут, начальник відділу ДП «Рівнестандартметрологія».
Перед тим, як потрапити на прилавки магазинів, продукти дегустує спеціальна комісія. За виглядом, запахом та смаком дегустатори визначають чи придатні вони для споживання. «Якісна їжа повинна мати добрий смак і приємний вигляд, тому довіряйте своїм очам, носу та язику»,— радить Катерина Шут, начальник відділу ДП «Рівнестандартметрологія».