Імітатор Форреста Гампа здійснив 178-денну подорож через всю Америку, що змінило його життя

1624 0

Ми у соцмережах:

Імітатор Форреста Гампа здійснив 178-денну подорож через всю Америку, що змінило його життя

26-річний американець Нік Клекнер з Флориди втілив у життя те, що інші люди бачили хіба що у фільмі "Форрест Гамп": пройшовши майже 4 тисячі кілометрів, витративши 178 днів і зносивши п'ять пар взуття, він пішки пройшов через всю Америку від берега до берега — з Флориди до Каліфорнії.

"У мене було хороше життя. Я виріс в чудовій родині, у нас завжди були гроші", — написав Клекнер, або, як він сам себе називає, Бродяга Нік, у своєму щоденнику. Однак молодий чоловік відчував, що його життя йде по колу, а він його не цінує. Саме тоді Бродяга Нік і вирішив, що потрібно щось змінювати. "На мене тиснуло багато різних факторів, — пояснив він. — І в результаті все це дійшло до тієї точки, коли я більше не міг з цим впоратися. Я відчував постійний тиск, стрес і тривогу і вирішив позбутися усього цього". Рішення прийшло раптово: чоловік купив квиток в один кінець з рідної Каліфорнії до Флориди, і з рюкзаком за плечима, взявши з собою з цінних речей лише музичний плеєр, рушив додому. Після прибуття на схід країни і розпочалася подорож, яка вже стала досить відомою завдяки фільму Роберта Земекіса "Форрест Гамп". Та й почалося вона точно так само, як у Гампа — Нік Клекнер просто почав йти. Ночуючи де доведеться і харчуючись лише тим, що вдавалося знайти, Нік слідував виробленому ним принципу — "давай більше, ніж береш". Кожного разу, коли він знаходив гроші, подарункові картки або ж зайву їжу, він передавав її бідним та бездомним.

Нік Клекнер
"Я був бездомним і жив тільки сьогоденням, — розповів Нік. — Але я навіть не можу описати те почуття, яке пережив, коли нарешті помився. Я ніколи цього раніше не цінував. Але тепер я дивлюся на це по-іншому. Насправді нам дуже пощастило, ми так звикли до різних дрібниць, що не цінуємо їх. Ми навіть не усвідомлюємо, навіщо ми робимо деякі речі". Змінилося у Клекнера і ставлення до людей. "Людство краще, ніж я будь-коли собі уявляв", — поділився він з журналістами своїм найбільшим і найважливішим відкриттям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також