Іноземця, який побив доньку, відпустили

1891 0

Ми у соцмережах:

Олександр Тевродашвілі

Олександра Тевродашвілі, який побив свою півторамісячну дитину, Рівненський апеляційний суд відпустив під домашній арешт.

Нагадаємо, що Рівненський міський суд відправив громадянина Грузії на 60 днів у СІЗО за те, що під час сімейної сварки він побив півторарічну доньку. Захисник  подав апеляцію з проханням відпустити його підзахисного під домашній арешт. Цю скаргу апеляційний суд задовільнив, повідомляє телеканал UA: Рівне.

Прес-офіцер Нацполіції області Ольга Ангелова повідомила: дільничні офіцери будуть здійснювати за ним контроль та навідуватися до нього додому, аби перевірити, що він не порушує ані прав свідка, ані прав дитини. Але тут, на її думку, виникає питання в тому, що він проживаючи зі свідком, яка є його дружиною, може чинити на неї тиск.

Нагадаємо, 5 липня півторамісячна дівчинка отримала травми голови, коли її батько, громадянин Грузії, який постійно проживає в Україні, напав на матір. Дитину госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні. Там у неї діагностували перелом склепіння черепа та тім'яної кістки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також