Інтернет-магазин фотошпалер

542 0

Ми у соцмережах:

Інтернет-магазин фотошпалер

Інтернет-магазин Арт-Шпалери пропонує виготовлення фотошпалер для оформлення інтер'єру за індивідуальними розмірами замовника. Компанія має власне виробництво з найновішим обладнанням, що гарантує найяскравіші кольори, високу чіткість, екологічну безпеку та швидкі терміни виготовлення. Великий вибір гладких, фактурних та безшовних матеріалів від економ-класу до преміальних дозволяє реалізувати будь-які ідеї для кожного клієнта. На сайті представлений великий каталог професійних відібраних зображень для шпалер, які допоможуть візуально розширити простір приміщення або надати інтер'єру особливу індивідуальність. 

Купити фотошпалери на стіну ви можете із будь-яким зображенням: місцями, де ви побували, з тваринами, квітами, картинами, міськими вуличками, абстрактними візерунками та навіть із вашими сімейними фотографіями. Оригінально виглядають 3Д фотошпалери – вони розширюють простір, створюють реалістичне, панорамне зображення. Який би малюнок ви не вибрали, ви отримаєте ефекту повної присутності!

Головні переваги фотошпалер у вашому інтер'єрі

Фотошпалери - це яскравий елемент дизайну кімнати, що створює ефектний акцент, то бажано, щоб інші поверхні були представлені в спокійних відтінках. Вони мають низку переваг:

  1. Підходять для будь-якого приміщення. Кухня, дитяча кімната, спальня, вітальня і навіть ванна кімната - фотошпалери скрізь виглядатимуть оригінально та доречно.
  2. Дуже прості у поклейці. Завдяки тому, що розміри можна підібрати індивідуально, кількість стиків буде мінімальною. 
  3. Простий і недорогий спосіб урізноманітнити інтер'єр, розставити акценти і навіть змінити простір. Наприклад, розширити його за допомогою 3Д зображення або переходу малюнка зі стелі на стіну.
  4. Приховують недоліки оздоблення. Правильно підібраний малюнок допоможе згладити навіть серйозні нерівності стін.
  5. Екологічні та прості у догляді. Фотошпалери, що миються, особливо популярні для кухні або дитячої, вони не вигоряють на сонці, не бояться забруднень.

Наші фотопанно – високотехнологічний продукт, що відповідає всім сучасним вимогам якості та безпеки. Завдяки якості матеріалу, чорнила, обладнання та технології виробництва ми отримуємо яскраве, соковите, не втрачає своїх характеристик з часом, зображення. Перед покупкою фотошпалер в інтернет-магазині Арт-шпалери кожен покупець може скористатися послугами дизайнера, замовити кольоропробу або зразки текстур. Доставка по Україні та гнучкі ціни гарантовані. Менеджери магазину дадуть відповідь на всі питання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також