Інвестор з Албанії хоче створити на Рівненщині центр стерилізації медичного обладнання. А чи зможе?

608 0

Ми у соцмережах:

Підписали меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю щодо згаданого проєкту сьогодні підписали голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль та директор компанії Healthcare Solution (ТОВ «Хелскер Солюшн») Арбер Лічай.

Як зазначено в меморандумі, інвестор готовий обладнати Центр сучасним високотехнологічним обладнанням для стерилізації, а також забезпечити його медичними інструментами та медичним одягом, які необхідні для виконання медичних операцій в медичних закладах/підприємствах. Має також намір навчити персонал, належно обслуговувати стерилізаційне обладнання та медичні інструменти, а також надавати власні якісні медичні інструменти та стерильний одяг для використання медичним персоналом.

Сторони погодили, що інвестор без зволікань та власним коштом розробить детальне техніко-економічне обґрунтування проєкту та в установленому порядку подасть його на розгляд облради та ОДА відповідно до вимог чинного законодавства України. Натомість обласна рада та ОДА розглянуть подані інвестором документи та проаналізують ефективність реалізації такого проєкту в установленому порядку.

 - Власне, меморандум – це лише перший крок, який декларує наше бажання співпрацювати задля поліпшення якості надання медичних послуг. Підписуючи його, починаємо довгий шлях, і чи вдасться дійти до фінішу, залежить від багатьох факторів. Засвідчив своїм підписом, що співпрацювати ми готові. Проте це ще не означає, що ми уже до чогось домовилися і підписуємо певну угоду. Адже питання залишаються, і вони потребуватимуть відповідей. Різну інформацію щодо компанії - потенційного інвестора можна прочитати й у ЗМІ. Разом з тим, ми зацікавлені у втіленні проєкту і віримо в позитивний результат, - зазначив Сергій Кондарчук.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також