Інвестуємо по-новому: як швидко купити Біткоін з криптогаманцем Trustee Plus

265 0

Ми у соцмережах:

Інвестуємо по-новому: як швидко купити Біткоін з криптогаманцем Trustee Plus

В останні місяці одна з найперспективніших і найпросунутіших фінансових галузей демонструє дивовижне зростання. Сфера криптовалют, яка об'єднує в собі біткоїн, Solana, Ethereum і сотні інших активів буквально щотижня б'є рекорди за розмірами інвестицій та росту.

Звісно, це не залишилося поза увагою українців. Багато з них хочуть зрозуміти, як придбати криптовалюту найдоступнішим, але водночас безпечним, способом. У відповідь на запит товариства Trustee Plus запускає функцію Smart P2P, яка значно спрощує придбання цифрових активів.

Ця платформа дає змогу купувати монети, токени та криптовалюти на будь-яку суму, починаючи з 200 гривень. Таким чином інвестиції в галузь стали доступними для кожного.

«Ми передбачали великий інтерес і запустили Smart P2P для задоволення потреб наших користувачів. Тепер кожен може інвестувати стільки, скільки йому зручно. Ми рекомендуємо застосовувати стратегію DCA — регулярні невеликі вкладення —, що разом з Trustee Plus дає змогу створити фінансовий портфель з мінімальними внесками», — зазначив співзасновник Trustee Plus Вадим Груша.

Smart P2P розроблялася з урахуванням сучасних ринкових тенденцій і побажань користувачів, які розуміють важливість своєчасних інвестицій у криптовалюти. Нова функція — це високий ступінь надійності угод без втручання платформи в процес торгівлі. За фактом, компанія лише надає клієнтам високотехнологічну платформу для прямих операцій між трейдерами.

Спільнота Trustee Plus активно користується різноманітними послугами, включно з обміном і зберіганням цифрових активів. Користувачі також отримують переваги криптокарти для розрахунків у торговельних точках з POS-терміналами. Це дає змогу оплачувати покупки, використовуючи гаманець для Solana, біткоїна або інших активів.

Варто також нагадати, що зовсім нещодавно платформа досягла позначки у 300 000 скачаних криптогаманців та вже встигла випустити більш ніж 50 000 платіжних карток. Це свідчить про велику кількість задоволених користувачів та великий попит на послуги фірми.

Підбивши підсумок, можна з упевненістю сказати, що Trustee Plus стала однією з криптокомпаній України, які найшвидше розвиваються. Тому немає нічого дивного в тому, що видання MNBC, зарахувало платформу до переліку найкращих криптогаманців 2024 року, а ще нещодавно опубліковало покроковий гайд, як отримати виплати за Notcoin. З огляду на стрімкий розвиток компанії, це визнання заслужене.

РЕКЛАМА

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також