Італієць, який виступив проти «Федора», після вчорашнього рішення суду вирішив покинути Україну

5448 0

Ми у соцмережах:

Італієць, який виступив проти «Федора», після вчорашнього рішення суду вирішив покинути Україну

Про це повідомив перший заступник начальника глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва вчора відпустив під домашній арешт затриманих у середу рівнян Андрія Федорчука («Федора») та Володимира Процюка, яких звинуватили у тиску на підприємцях, вимаганні грошей, підпалах. 

Андрія Федорчука поліція називає лідером злочинного угруповання, яке протягом багатьох років в Рівненській області вимагало гроші у бізнесменів, зокрема в італійця Джорджіо Морана – більше 100 тисяч доларів США.

«Після рішення Печерського суду потерпілий громадянин Італії вирішив не шукати екстриму й ухвалив рішення покинути нашу країну, - зазначив Аброськін. -  Наші ж громадяни, які після затримання цього «пана» повірили правоохоронним органам України та почали звертатися до Департаменту стратегічних розслідувань з заявами про скоєння щодо них злочинів, залишаються на місці. А цей покидьок, знаходячись у себе дома, буде і далі «рулити».

«Мій підлеглий співробітник поліції, який протягом декількох місяців документував злочинну діяльність «Федора», повідомляючи про це рішення суду, згарячу сказав, що руки опускаються, бо «бабло перемагає», - додав Аброськін. – Я йому відповів, що цей суддя – не єдиний в країні, а ми все одно будемо робити все, щоб злочинці сиділи за ґратами. Не сьогодні, так завтра, але й цей покидьок буде за ґратами».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також