Італійські жіночі сумочки: що буде в моді 2022-2023

1006 0

Ми у соцмережах:

Італійські жіночі сумочки: що буде в моді 2022-2023

У гардеробі кожної жінки є свій “мінівсесвіт” у вигляді сумочки. Адже в такому аксесуарі поміщається все найнеобхідніше, починаючи від косметички та закінчуючи формою для заняття фітнесом. А італійські моделі – то взагалі естетичне задоволення. Такі аксесуари мають оригінальний дизайн, який чудово відзеркалює вашу особистість. Які ж сумочки у тренді цього сезону? Давайте разом розберемося у цьому питанні. 

Жіночі сумочки з Італії: вивчаємо моду 2022-2023 разом із Bonlook

У сезоні 2022-2023 чітко простежується різноманіття матеріалів, форм та моделей, що дозволить вам відібрати кілька моделей та на всі 100% експериментувати з образами кожного дня. Разом з інтернет-магазином Bonlook ми підібрали найпопулярніші тренди італійських сумок, які підкорять ваше серце. Ось вони: 

  • В стилі бохо. Якщо ви обожнюєте м'які сумочки, цей варіант для вас. У цьому сезоні аксесуари у стилі бохо представлені у стильній інтерпретації: з бахромою та всеможливими плетеними елементами, пошиті з натуральних матеріалів, природних відтінків.
  • Стьобана. Ще один м'який варіант, який заполонить ваше серце. Наповнена синтепоном чи іншим матеріалом, який надає об'єму, та з безліччю декоративними стібками, вона нагадує пуховик чи теплу зимову ковдру, надаючи тим самим образу нотки затишку та комфорту, як вдома. 
  • Сумка-тоут – вдале рішення для елегантних образів бізнесвумен. Маючи трапецієподібну форму, такий варіант є ергономічним. А безліч внутрішніх відділень та кишень робить її зручною для зберігання ключів, смартфону, блокнота, теки з документами, ноутбука та інших важливих для роботи речей. 
  • Плетена чи в'язана. Макраме, плетена з рафії чи з цікавими в'язаними візерунками – будь-який варіант ніби схожий на створений власноруч виріб. І цим самим є самобутнім. Причому, він доволі добре прижився не лише в літніх луках, а й в осінніх та зимових образах. 
  • Сумка-мішок. Оригінальна модель, яка ніби скопійована з ридикюля – старовинного тканинного мішечка, популярного ще у 19 столітті. Аксесуар завдяки шнурка-зав’язки набуває цікаву форму, яка дозволяє виокремитися серед оточення. 

А яка модна кольорова палітра? Чорна класика, як і раніше, є популярною. Також у тренді аксесуари відтінків какао, піску та пудри. А щоб привнеси в образи соковиті барви, дизайнері рекомендують звернути увагу на аксесуари зеленого, помаранчевого, жовтого та кольору фуксії. Переглянути новинки можна за посиланням - https://bonlook.ua/odezhda/italyanskie-zhenskie-puhoviki/

На які італійські бренди варто звернути увагу у 2022-2023

Італія вважається столицею моди. Адже саме тут народжуються яскраві ідеї та створюються сумки преміальної якості. Хороших італійських брендів сумочок насправді безліч. Але ми не будемо детально розписувати кожну, а лише коротко розповімо про декілька торгових марок, які заслуговують на увагу в сезоні 2022-2023: 

  • Emporio Armani. Тут сумочки є не просто аксесуарами. Це значно більше. Вони гармонійно поєднують у собі функціональність, вишуканий дизайн та сучасні деталі, відзеркалюючи при цьому характер власниці. 
  • Marella – аксесуари цього бренду ніби створені для жінок, які живуть сьогоднішнім днем у ритмі динамічного життя. В сумочках простежується чітко виражений італійський дизайн з притаманними йому витонченими деталями який іде у тандемі з сучасними тенденціями, як то плетення, мішкоподібні форми та декор у вигляді крокодилячої шкіри. 
  • Marina Rinaldi – бренд, який пропонує сумочки для активного насиченого життя. Кожен аксесуар містить елегантні нотки та є самобутнім. Особливу увагу привертають ручки-ланцюжки, декоративні стібки та глибокі благородні кольори.

Шукаєте стильну “подружку”, яка завжди буде поруч та зробить ваш образ ефектним? Модна сумочка від італійського бренду – те, що вам потрібно!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також