ІТ-лідерів Рівненщини кличуть на бізнес-форум

1184 0

Ми у соцмережах:

ІТ-лідерів Рівненщини кличуть на бізнес-форум

14 червня у Палаці спорту у Києві відбудеться наймасштабніша бізнес-подія цього літа – форум бізнес-та ІТ-лідерів.

Організатори обіцяють, що на заході представлять свої кейси близько 35 спікерів. Серед них – власник креативної компанії «fedoriv», співзасновник і генеральний директор «Нової пошти», Директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку «Kyivstar» і багато інших.

Лідери найбільших організацій України зберуться на одній сцені, щоб поділитися практичним досвідом, історіями успіху у вирішенні найбільш актуальних питань бізнес-середовища. Вони розкажуть, як швидко трансформуватися в умовах надшвидкостей, подолати виклики ринку та прискорити розвиток бізнесу.

Учасники зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів та поспілкуватись з відомими бізнесменами. Буде працювати експозона , де всі бажаючі зможуть ознайомитися з продуктами в галузі BPM – і CRM-систем.

Форум бізнес-та ІТ-лідерів проводиться в рамках Глобального туру Terrasoft  ?  серії безкоштовних заходів по всьому світу, метою яких є обмін досвідом та знаннями в різних питаннях управління організаціями. Компанія Terrasoft  є  одною з ключових гравців на світовому ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами та CRM, з офісами в семи країнах і більш ніж 500 партнерами по всьому світу.

Умови участі: безкоштовна.

Телефон для довідок: +380443633133

Дізнатися детальніше про форум та зареєструватися для участі можна ТУТ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також