Із Вараша на фронт йдуть тонни гуманітарного вантажу

2539 0

Ми у соцмережах:

Із Вараша на фронт йдуть тонни гуманітарного вантажу

У березні Вараська громада зібрала та відправила понад 65 тонн харчів, 16 тонн засобів гігієни, понад 16 тонн одягу та текстилю, 2 тонни медичних засобів і ліків.

Усе найнеобхідніше попрямувало до міст Київ, Харків, Дніпро, Ірпінь (Київська область), Маріуполь, Овруч (Житомирська область) та інших населених пунктів Житомирщини, м.Глеваха (Київська область), Костянтинівка (Донецька область), м.Кропивницький, м.Макарів (Київська область), населених пунктів Голосіївського і Святошинського районів Київщини, до дитячого будинку у м.Лиман (Донецька область), м.Львів, м.Бородянка (Київська область, м.Бобровиця (Чернігівська обасть).
Днями черговий гуманітарний вантаж із Вараша прийняли у Харкові.
Керівництво Вараської міської ради дякує кожному жителю, котрі долучилися до збору гуманітарної допомоги, а також жителям польських міст Волув (Wołów), Гданськ (Gdańsk), Радомско (Radomsko), Згорзелецького повітового офісу (Starostwo Powiatowe Zgorzelec) та ін., жителям німецьких міст Герліц (Görlitz), Берлін (Berlin), іспанського міста Сеговія (Segovia), а також із міст Литви. 
Долучаються до збору допомоги і представники бізнесу. Зокрема, сьогодні Кузнєцовським хлібозаводом надано олію, крупи та цукор для жителів постраждалих міст і селищ. Також щодня для потреб військовослужбовців ЗСУ і територіальної оборони передається хліб.
Окрім цього, до військових шпиталів у м.Золотоноша (польовий), м.Миколаїв та м.Барвінкове Вараською громадою направлено медикаменти, рукавиці, бинти, санітайзери, антисептики. Також медикаменти одержала лікарня №17 Голосіївського району м.Київ.
Працівники виконавчого комітету Вараської міської ради та її структурних підрозділів, комунальних підприємств ухвалили рішення спрямувати одноденний заробіток для потреб Збройних сил України та територіальної оборони. Разом наближаємо перемогу!  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також