Їздив без шолому, документів і напідпитку. Але за 2000 гривень від поліцейських на Рівненщині не відкупився

604 0

Ми у соцмережах:

Їздив без шолому, документів і напідпитку. Але за 2000 гривень від поліцейських на Рівненщині не відкупився

Тепер нетверезому мотоциклісту загрожує не тільки адміністративна, а кримінальна відповідальність.

 - Учора, п’ятого травня, у селі Орестів колишнього Здолбунівського району на вулиці Рибальченка інспектори СРПП зупинили мотоцикл «Дніпро-11», керманич якого був без мотошолому. Під час спілкування виявилося, що у 62-річного місцевого жителя були відсутні будь-які документи, а також не мав та ніколи не отримував посвідчення водія. Крім того, у нього були ознаки алкогольного сп’яніння — огляд на алкотестері зафіксував 0,88 проміле, - розповіли у поліції Рівненської області.
Під час оформлення адмінматеріалів порушник запропонував «вирішити питання». Попри попередження, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність — поклав в службовий автомобіль 2000 гривень: чотири купюри по 500 гривень. Гроші поліцейські вилучили, як доказ. Окрім того, мають ще й відео із нагрудної камери, на якому все зафіксовано - уже розпочато досудове розслідування за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.
 
Відтак, тепер окрім штрафу за порушення ПДР 62-річному жителю Рівненського району може загрожувати ще й до 4 років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також