Їжа для мозку

1020 0

Ми у соцмережах:

Їжа для мозку

Хрін — це корінь, відомий своїм пряним смаком. Але він також має багато корисних властивостей для здоров’я.

Хрін сприятливо впливає на кровообіг в організмі. Вживаючи цей корінь, ви позбудетеся від підвищеного тиску і очистите судини від згустків крові і тромбів. Хрін — прекрасний засіб для профілактики серцевих захворювань та інсульту.

Хрін покращує роботу органів дихальної системи. Тому його рекомендують використовувати для лікування астми. Якщо у вас кашель, змішайте 1 ч. л. натертого хрону з цукром за смаком і проковтніть. Але не лікуйтеся так більше місяця, тому що у великих кількостях хрін викликає подразнення.

Хрін — помічні ліки від застуди та грипу. Як тільки помітили у себе симптоми цих хвороб — починайте додавати хрін у страви, які їсте: салати, супи, м’ясо, макарони і т. Д. Так буде не тільки смачніше, але і нежить швидше пройде.

Хрін зменшує головний біль. Щоб швидше втамувати його, зробіть з хрону компрес та прикладіть до лоба.

Корінь хрону рекомендується людям, які страждають від ревматизму і подагри. Щоб зробити ліки, додайте 1-2 ч. л. натертого хрону в чашку гарячого молока. Пийте натщесерце 1-2 рази на день. Приблизно через три тижні самопочуття поліпшиться, а симптоми ревматизму і подагри зменшаться.

Якщо у вас немає апетиту, їжте хрін. Він підсилює секрецію шлункового соку і підвищує апетит у людей, які страждають від анемії або анорексії. Змішайте хрін з медом і приймайте по 1 ч. л. тричі на день за 15 хв. до їди.

Хрін багатий вітаміном В, який необхідний для нормальної роботи нервової системи і поліпшення пам’яті.

Хрін також надає тонізуючу дію на організм, знижує рівень холестерину і підтримує здоров’я шкіри і волосся.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також