Їжа для печінки

1135 0

Ми у соцмережах:

Їжа для печінки

Печінка є одним з найбільш важливих органів людського організму. Однак вживаючи в їжу занадто жирні продукти, алкоголь, викурюючи навіть кілька сигарет в день або просто проживаючи в міському середовищі, ми піддаємо свою печінку небезпеці.

Печінка Гарбуз корисний у будь-якому вигляді. Він багатий одним з найрідкісніших вітамінів — вітаміном Т. Саме він має позитивний вплив на печінку, очищаючи і відновлюючи її після навантажень. У морській капусті міститься дуже велика кількість йоду, корисних солей і мінералів. Ці водорості прекрасно справляються з токсинами, що накопичуються в печінці. Ламінарія вважається природним винищувачем шкідливих речовин. Молоко, сир, ряжанка або йогурт — всі вони благотворно впливають на організм, в тому числі й відновлюють печінку. Проходячи через організм, вони ніби вбирають у себе всі шкідливі токсини. Головне правило при вживанні цих продуктів — вони не повинні бути занадто жирними. Фахівці зі США дійшли висновку, що в куразі містяться речовини, які допомагають дуже швидко і ефективно боротися з так званим шкідливим холестерином. Це дозволяє подолати ожиріння і очистити організм від шкідливих речовин. Оливкова олія і оливки допомагають боротися з дуже великою кількістю токсинів та інших шкідливих речовин. У них міститься один з найважливіших для людського організму вітамінів — вітамін Е. Вживаючи ці продукти, можна без зайвих коштів і зусиль очистити печінку від токсинів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також