Кабачкові оладки: що додати для оригінального смаку

148 0

Ми у соцмережах:

Кабачкові оладки: що додати для оригінального смаку

Ніжні, ситні й смачні — це про кабачкові оладки, які готують за цим рецептом. Їх можна готувати з твердим сиром, а також фетою та бринзою, так вони будуть набагато смачнішими. Для пікантності додайте тертий часник та спеції.

Інгредієнти: 800 г молодих кабачків (якщо старі — то зняти шкірку); 2 яйця; 150 г розсольної бринзи; невеликий пучок петрушки; 30 г манної крупи; сіль та перець за смаком; олія для смаження.

Спосіб приготування

  1. Кабачок натріть на велику тертку, додайте сіль, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб він пустив сік. Після цього добре відіжміть зайвий сік.
  2. До кабачка додайте дрібно порізану петрушку, перець, трохи солі, манну крупу та яйця, перемішайте.
  3. Бринзу поріжте маленькими кубиками і додайте в тісто, акуратно перемішайте.
  4. У розігріту сковороду налийте олію, викладіть порційно оладки (десь по 1 ст. л.) і обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.
  5. Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвої олії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також