«Кабан» та «Дембель»: які номерні знаки виготовляють для себе жителі Рівненщини

1373 0

Ми у соцмережах:

«Кабан» та «Дембель»: які номерні знаки виготовляють для себе жителі Рівненщини

З початку року на Рівненщині 30 власників автомобілів отримали індивідуальні номерні знаки, повідомляє Регіональний сервісний центр МВС у Рівненській області.

Серед найбільш незвичних номерів зустрічалися "Кабан", "Вишня", "Дембель", "Vip" Та "Wolf".

Замовити свій унікальний номерний знак можна у два способи: онлайн на сайті hsc.gov.ua та  безпосередньо в будь-якому територіальному сервісному центрі МВС.

Вартість послуги 300 гривень - три символи (мінімальне замовлення); 90 гривень - кожний наступний (до восьми символів); 500 гривень  - графічний елемент .

Для замовлення індивідуального номерного знаку онлайн варто зареєструватися в Електронному кабінеті водія за допомогою кваліфікованого електронного підпису, Bank ID або MobileID; заповнити електронну форму (регіон, в якому зареєстрований транспортний засіб і напис, який бажаєте нанести на номерний знак, спосіб отримання); підписати макет, скориставшись КЕП (фізичної особи); здійснити оплату за допомогою системи електронних платежів.

Термін виготовлення індивідуального номерного знаку - до одного місяця. Номерний знак, який замовили онлайн, можна отримати як безпосередньо у Головному сервісному центрі МВС, так і у відділенні «Нової пошти».

Варто пам’ятати, що після отримання комплекту виготовлених індивідуальних номерних знаків необхідно звернутись до територіального сервісного центру МВС для перереєстрації транспортного засобу.

Також спростилася процедура перезакріплення  індивідуальних номерних знаків. Власник ІНЗ може перезакріпити його за іншим транспортним засобом, який належить йому, чи передати власнику іншої автівки, подавши в будь-який територіальний сервісний центр МВС пакет необхідних документів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також