Кабмін дозволив укласти договір з лікарнею у Вараші

907 0

Ми у соцмережах:

Кабмін дозволив укласти договір з лікарнею у Вараші

На позачерговому засіданні уряду ухвалено постанову, яка дозволяє укласти договір на медичне обслуговування населення з комунальним підприємством міста Вараш. Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

– Таким чином зроблено ще один крок для вирішення вкрай актуального питання фінансування Вараської лікарні. Наразі можна заключати угоду з НСЗУ та отримувати своєчасне фінансування, що забезпечить надання якісних медичних послуг населенню. Також треба погасити заборгованість перед працівниками у період реорганізації лікарні в комунальний некомерційний заклад. Це важливо, враховуючи той факт, що СМСЧ №3 у місті атомників входить у перелік медустанов 2-ї хвилі для лікування пацієнтів з CОVID-19, – зазначає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, 21 серпня очільник Рівненщини Віталій Коваль під час термінової наради у Києві з міністром охорони здоров’я України Максимом Степановим підняв питання про фінансування лікарні у Вараші. Місцеву СМСЧ №3 із державної власності передали у комунальну, а коштів у місцевому бюджеті на утримання лікарні та зарплати працівникам не передбачили.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також