Кабмін погодив кандидатуру нового голови Рівненської ОДА

2052 0

Ми у соцмережах:

Кабмін погодив кандидатуру нового голови Рівненської ОДА

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру нового голови Рівненської ОДА. Посаду може обійняти керівник Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Втім, указу про призначення на сайті президента України станом на 12 грудня немає.

Олександр Коваль телефоном Суспільному сказав, що наразі проходить спецперевірку і будь-які коментарі надаватиме після офіційного указу президента. 

Нагадаємо, що ще 23 листопада Володимир Зеленський офіційно звільнив Віталія Коваля з посади голови Рівненської ОДА, бо він очолив Фонд держмайна України.

Народився Олександр Коваль 12 жовтня 1987 року у місті Костополі. У 2004 році закінчив Костопільську загальноосвітню школу № 6.

З 2004 року по 2009 рік навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища».  Трудову діяльність розпочав у 2009 році на посаді спеціаліста І категорії відділу ведення державного реєстру виборців апарату Костопільської райдержадміністрації.

Олександр Коваль є депутатом. До адміністративної реформи очолював Костопільську РДА, потому — Рівненську, яка об'єднала в собі Здолбунівський, Острозький, Костопільський, Рівненський, Березнівський, Гощанський та Корецький райони і став територіально найбільшим в області.

До облради як депутата Олександра Коваля обрали по територіальному виборчому округу №6 від партії "Слуга народу". Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань екології та земельних відносин.

У 2019 році, після призначення, Олександр Коваль у коментарі Суспільному сказав, що із Віталієм Ковалем він має одне прізвище, але вони не є родичами.

Одружений, виховує сина.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також