Кабмін призначив двох тимчасових міністрів: один з них - наш земляк

1110 0

Ми у соцмережах:

Тарас Висоцький, Василь Шкураков

Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючих обов’язки міністрів аграрної політики і розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомив сьогодні представник уряду в Раді Тарас Мельничук

На Тараса Висоцького тимчасово покладено виконання обов’язків міністра аграрної політики та продовольства України.

Висоцький народився 6 серпня 1986 року у селі Кунин, що у колишньому Здолбунівському районі Рівненщини. У 2008 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Адміністративний менеджмент», здобувши кваліфікацію магістра з менеджменту. Трудову діяльність розпочав у 2006 році на посаді менеджера приватного підприємства «Здолбунівветпостач». 26 травня 2021 року Тараса Висоцького було призначено першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства України.

У свою чергу Василь Шкураков тимчасово виконуватиме обов'язки міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Народився у 1982 році. У 2005 закінчив Український державний університет економіки і фінансів, має ступінь магістра.З серпня 2021 року — перший заступник Міністра інфраструктури України.

Нагадаємо, 9 травня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Також нардепи підтримали звільнення очільника Мінагрополітики Миколи Сольського. Його підозрюють в оборудках із державною землею. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також