Кабмін визначив членів конкурсної комісії, яка обиратиме нового голову НАЗК

1140 0

Ми у соцмережах:

Кабмін визначив членів конкурсної комісії, яка обиратиме нового голову НАЗК

Кабінет міністрів затвердив склад конкурсної комісії, яка обиратиме нову голову Національного агентства з питань запобігання корупції. Ними стали 3 іноземних експерти, делеговані міжнародними організаціями та донорами, і 3 особи від уряду. До складу комісії увійшов ексрівнянин - голова правління «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін

- Конкурс на керівника НАЗК буде оголошено вже найближчим часом. Оскільки строки дуже стиснуті, часу на подання документів буде зовсім небагато, - повідомив на своїй сторінці у Фейбуці Віталій Шабунін. Якщо хочете очолюти один з ключових антикорупційних органів - вже збирайте документи. Почати можна з заповнення електронної декларації.

Дякую Уряду і Oleksiy Honcharuk за призначення в конкурсну комісію. Arsen Avakov, дякую, що не голосували, кращого компліменту ви мені зробити не могли.

Шановні зашкварені кандидати, у ваших інтересах на конкурс навіть не подаватися. Ми не лише знайдемо всі ваші скелети, ми їх на всю країну покажемо. Воно вам треба?

Професіонали з репутацією, подавайтеся, будь ласка. Це буде 100% чесний конкурс, в якому переможе найкращий/а. Склад комісії тому бетонна гарантія http://bit.ly/33g3N1t.

Світлина від Vitaliy Shabunin.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також