Кадиров заявив, що перебуває під Києвом - ЗСУ почали «полювання»

2461 0

Ми у соцмережах:

Рамзан Кадиров

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров стверджує, що прибув в Україну і зараз перебуває неподалік Києва.

 Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, однак інформація наразі не підтверджена.

«Кульгає ваша розвідка... На відео ми у Гостомелі. Днями ми були приблизно за 20 км від вас, київські нацики, а зараз ще ближче, і здогадайтеся, наскільки близько ми наблизилися?» – написав Кадиров.

«Адже з одного боку Києва заходимо ми, а з іншого боку старі досвідчені бійці на чолі з моїм дорогим братом Адамом Делімхановим, які пройшли дві воєнні кампанії та багаторазово демонстрували свої бойові здібності та дух. Ми насправді покажемо вам, що російська практика вчить війні краще, ніж іноземна теорія та рекомендації військових радників. Внесу інтригу: а може ми вже в Києві і чекаємо потрібної команди?» – додав він.

Опозиціонери Кадирова стверджують, що це черговий піар на темі війни, а сам глава Чеченської республіки лише зняв черговий дешевий ролик із кадирівцями, які прибули назад до Чечні з України.

Про те, що він може бути в Україні, написали кілька російських пропагандистських ЗМІ.

 За словами радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича, якщо Кадиров справді під Києвом, то Збройні сили України знищать його: «Буде інформація – знищимо. Не встановимо інформацію – знищимо наступного разу».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також