Калюжу на переході в центрі Рівного «висушать» комунальники

895 0

Ми у соцмережах:

Калюжу на переході в центрі Рівного «висушать» комунальники

Як тільки трапляється сильна злива, деякі вулиці міста швидко починають «плавати», бо колектори не справляються з великим потоком дощової води. Особливо не щастить в такі моменти перехожим в центрі міста, які намагаються потрапити з одного боку Соборної на інший — неподалік перехрестя з вулицею Петлюри. Люди щоразу змушені перестрибувати величезну калюжу, ризикуючи намочити ноги, або ж ідуть шукати інший шлях. Минулого тижня комунальники розпочали на цій дорозі ремонтні роботи і пораються з дощоприймачем, щоб покращити ситуацію.

Руслан Гудима, директор міського департаменту інфраструктури та благоустрою:

— Сподіваємося в такий спосіб уникнути підтоплень цієї ділянки в подальшому, коли знову почнуться дощі. Така проблема в цьому місці існує уже не перший рік. Справа в тому, що там колись давно ухили були виведені таким чином, що не дозволяють повністю забрати дощову воду з дорожнього покриття, щоб вона одразу стікала донизу. Оскільки на глобальні перебудови поки немає коштів, ми зараз зробимо ці колектори і наведемо лад. Роботи тривають уже кілька днів. Було одне технічне питання, але ми його вже вирішили: заливали бетонні фундаменти, тому трохи й затягнулося в часі, бо довелося чекати, щоби бетон повністю застиг. Потім ще з іншого боку хочемо отак зробити. Намагаємося виконувати роботи так, щоб не заважати водіям та пішоходам, тож перепрошуємо за тимчасові незручності на дорозі.

Така ділянка у місті не одна, але на раз всі вирішити не можемо, бо це не найдешевший ремонт, тож нині взялися за центральну частину міста. Тепер будемо чекати дощів, щоб побачити, як воно працює.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також