Канал «2+2»: особливості, наповнення

796 0

Ми у соцмережах:

Канал «2+2»: особливості, наповнення

Канал «2 + 2» має статус українського загальнонаціонального. Він існує відносно недавно, з 2006 року. Цільова аудиторія каналу - це молоді люди віком від 18 до 35 років, хоча його часто дивляться і ті, хто старше.

Канал «2 + 2» має статус українського загальнонаціонального. Він існує відносно недавно, з 2006 року. Цільова аудиторія каналу - це молоді люди віком від 18 до 35 років, хоча його часто дивляться і ті, хто старше. Ефір наповнений декількома телесеріалами, фільмами власного і зарубіжного виробництва, розважальними програмами. Також він відомий тим, що транслював матчі Чемпіонату України з футболу.

Спочатку канал працював під іншою назвою - «Кіно». Новий логотип і найменування використовують з 2010 року. Нинішній слоган - «Більше, ніж ти думаєш». Після зміни назви та концепції саме тут почали транслювати матчі в рамках національного футбольного чемпіонату. Канал має досить довгу історію зміни власників і концепції. З 2014 року значно скоротив присутність російськомовного контенту, почав показувати серіали власного виробництва.

Які програми показують

У 2008 році, в період активного розвитку, «2+2» показував зарубіжні телесеріали в українському дубляжі. Це такі відомі фільми, як «Зачаровані» (в перекладі - «Всі жінки - відьми»), «Грім у раю», «Дивовижні мандри Геракла». У 2009 р тут дивилися «Зоряний крейсер Галактика», «Дві з половиною людини», «Та, що говорить з привидами».

Зараз дивитися «2+2» онлайн можна на https://sweet.tv/tv/397-22-hd. Телебачення в інтернеті - популярна пропозиція, адже зараз не у всіх вдома є телевізор або підключено кабельне ТБ. Якщо стати користувачем онлайн-платформи, можна дивитися улюблені програми де завгодно і на будь-якому пристрої. Це дуже зручно для будь-якої людини.

Зараз на «2 + 2» транслюється кілька програм власного виробництва:

♦ «Загублений світ». Тема - надзвичайні події, причини, що викликали їх, наслідки, до яких вони призвели. Також в передачі розкриваються цікаві секрети і факти, що здаються неймовірними. В рамках проекту планується випустити ще три тематичних спецпрограми про незвичайне, геніальних українців, секрети всесвітньо відомих тиранів, диктаторів і теорії змови;

♦ "Секретні матеріали". Висвітлює актуальні для суспільства тематики або події. Зазвичай подається в форматі журналістського розслідування, де фахівець після проведення перевірок і досліджень пропонує власний погляд на факти. Часто розглядаються спірні ситуації, заплутані злочини;

♦ «Гроші». Ще один проект в форматі журналістського розслідування. У кожному випуску демонструються найгучніші в Україні, реально працюючі шахрайські схеми. Ті, хто проводить розслідування, часто розкривають неприємні факти і виявляються в екстремальних ситуаціях;

♦ «Бандерлоги». Трохи іронічне політичне шоу, де ведучі ставлять народним депутатам та іншим публічним особам питання з метою вивести їх на чисту воду. Нерідко розбираються рішення української влади, часто їх висміюють;

♦ «Помста природи». Завдання цього проекту - показати, якими негативними наслідками обертається втручання людини у флору і фауну планети. Зазвичай це робиться в інтригуючій формі, наприклад, у вигляді рейтингу найвідоміших або масштабних природних катастроф.

На каналі 2+2 також транслюється відомий серіал «Ментовські війни», розділений на кілька сюжетів по містах. Так, події відбуваються в Одесі, Києві, Харкові. У минулому році також вийшов гостросюжетний детективний серіал «Карпатський рейнджер». Він був частково україно-, частково російськомовним. Пізніше представили варіант з українським дубляжем героїв, які говорили по-російськи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також