Канал «Україна» готує супершоу «Дивовижні люди»

1733 0

Ми у соцмережах:

Канал «Україна» готує супершоу «Дивовижні люди»

Телеканал «Україна» готується до прем'єри новітнього супершоу «Дивовижні люди», за перемогу в якому боротимуться українці з видатними розумовими здібностями - люди, які запам'ятовують величезні обсяги інформації, дуже швидко рахують, мають стереоскопічний зір, вражаючу тактильну, рухову, м'язову або музикальну пам'ять.

 Згідно з правилами шоу «Дивовижні люди», учасники проходять випробування, які звичайній людині здаються непосильними. Для кожного героя команда проекту продумує незвичайні, ефектні й масштабні випробування, які найкраще дозволять продемонструвати унікальність мозку конкретної людини. У кожному з 9 випусків за перемогу змагаються 6 учасників, а у фіналі зійдуться 9 тріумфаторів. Переможця випуску визначають шляхом голосування: учасників оцінюють глядачі в залі за допомогою спеціального мобільного додатку, а також судді проекту.

Ними стали четверо експертів - популярна телеведуча Маша Єфросиніна, відома співачка, Королева ночі Оля Полякова, ведучий головного ток-шоу країни «Говорить Україна» Олексій Суханов та вчений Віктор Комаренко.

Ведучим телепроекту став шоумен Олександр Скічко. За його словами, цей проект буде цікавий глядачам, адже в шоу розповідають про унікальних людей, які живуть серед нас.

- Я б навіть сказав, що ці люди володіють надздібностями - це виглядає як кіно, як фантастика. Упевнений: багато хто навіть не уявляє, що це реально. Зізнаюся, я і сам, коли читаю сценарій, дивуюся, як це можливо. Але коли ти зустрічаєш цих людей і спілкуєшся з ними наживо, просто захоплюєшся. І що найцікавіше - більшу частину цих здібностей вони розвинули в собі самі, в процесі, тобто це не вроджені вміння. Виходить, ми теж можемо це зробити, просто треба зрозуміти, як. І завдяки шоу «Дивовижні люди» ми це дізнаємося, - інтригує Олександр Скічко.

Масштабне шоу «Дивовижні люди» - це українська адаптація популярного німецького формату The Brain, яке успішно виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу.

Виробництвом супершоу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Friends Production. Прем'єра телепроекту запланована на суботу 23 лютого о 21.00 і буде виходити в ефір телеканалу-лідера раз на тиждень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також