Кандидат ініціював ремонт двору в Рівному, вибори пройшли і ремонт зупинився

3239 0

Ми у соцмережах:

Кандидат ініціював ремонт двору в Рівному, вибори пройшли і ремонт зупинився

Жителі будинку 46 на вулиці Макарова обурені тим, як кандидат до міської ради Олександр Довжаниця поставився до своєї обіцянки відремонтувати двір їхнього будинку.

 -          Ремонт двору розпочав робити Олександр Довжаниця від партії «Голос» за два тижні до виборів, - розповіла жителька будинку Оксана Чевдар. – Хоча думки мешканців при цьому не питали. Так, у нас було погане асфальтова покриття в дворі. Але те, що зараз – набагато гірше: асфальт зняли клаптями і новий досі не поклали. Зв’язуємося з паном Довжаницею – одні обіцянки. Троє жителів нашого двору мають інвалідність і пересуватися їм тепер практично неможливо. Зараз вдарять морози і все замерзне. Я мама трьох дітей і не хочу, щоб мої діти полами ноги в тих ямах, не кажучи вже про людей похилого віку.

Олександр Довжаниця коментує:

-          Двір буде відремонтовано. З понеділка запускається асфальтобетонний завод, який не було сенсу запускати заради одного цього двору. З понеділка будуть відремонтовані одразу чотири двори: на Макарова, 44, Макарова, 46, Соборній 442, Соборній, 446.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також